Jag har gedigen samtalsutbildning och lång erfarenhet att samtal med människor i olika situationer och åldrar. Flera teorier inom psykologi, sociologi och senast MI, motivational interweing.

Jag erbjuder samtal i syfte att vidga perspektiv, hitta ny tanketrådar och komma framåt.

Jag erbjuder numera också Samtalsmetodik för lärare. Efter en förfrågan från Lärlingsprogrammet vid Fridhemsgymnasiet, körde jag en utbildning i samtalsmetodik för flerpartssamtal. Den erbjöds till yrkeslärarna. Efter det  har jag på nytt fått en förfrågan och utvecklat utbildningen och fördjupat avsnitten. Nu kommer jag att köra en utbildning i metodik för flerpartssamtal för yrkeslärare  vid Lärlingsprogrammet vid Dragonskolan i Umeå.

En utbildning utspridd under skolterminen och är fördelad på 4 – 6 halvdagar.  Där metoder, tekniker och verktyg gås igenom. Teori och praktiska övningar varvas. Kontakta mig för mer information och planering mejl: ewy@ewylindgrenhenningstedt.se  eller ring 070-3644395 (svarar inte alltid men lämna uppgifter så ringer jag upp.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7 572Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>