Dag 4

Vilodag och umgänge samt lite motion och eventuellt ett besök på tågstationen för att höra om vi kan fixa platsbiljetter för tåget till Italien. Vore bra att kunna fixa det innan vi påbörjar den delen av resan. Har vi tur går det lika bra som det gjorde i Danmark att ordna platsbiljetterna till resan genom Tyskland.

Vi stannar några dagar får att umgås med våra bonusbarnbarn och bonusbarn. Här blir säkert också tillfällen att umgås med Ivans släkt och familj. Vi blir uppassade som värsta kungligheterna. Hur ska detta gå när vi kommer hem?

Efter flera dagars umgänge är det dags att fortsätta. Vi planerar nästa etapp samtidigt som vi är barnvakter åt en liten Elvina på tre månader. Tänk att bebisar luktar så himla gott! Man vill bara snusa på dem.

 

 

De andra är på sjukhuset och får mamman i husets fot omhändertagen. Det blev gips. Vår planering tar oss från Tyskland till Italien via Schweiz. En resa på dryga 11 timmar med omstigning i Karlsruhe, Speitz samt Milano det känns spännande! För nu börjar det riktiga äventyret….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7 572Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>